omoss

Om oss

Den 15 september 2012 tog jag över Suxbox. Jag har sedan övertagandet jobbat med utveckling och förnyelse av boxarna i samarbete med arrangörer och ryttare som kommit med förslag.

Jag tror mig ha en bred erfarenhet som gör att jag har full förståelse för tävlingsarrangörernas, ryttarnas och hästägarnas behov. Jag bor och driver Skogslotten AB tillsammans med min Fru, Fellow Anita Jonsson i Norrköping där vi har ridskola, ridläger, terränghjuling och traktor utbildningar. Vi har tillsammans med vår förening Skogslottens RF i flera år arrangerat nationella meeting i hoppning, lokala och regional tävlingar i både hoppning och dressyr för stor häst och ponny. Har även två döttrar som tävlat/tävlar på nationell och elit nivå på både häst och ponny i många år, så ett stort antal helger har spenderats på tävlingsplatser över hela landet.

Jag och mina medarbetare som jobbar på Suxbox hoppas kunna erbjuda bra service och ett gott samarbete med samtliga gamla och nya kunder

Två av våra medarbetare som ni kanske har träffat på byggplatserna är Jörgen Julle Ingvarsson som är arbetsledare på plats. Sedan har vi Simon Svensson som är vår lastbils chaufför och montör.

Båda dessa personer har en stor kunskap (över 10 år) om byggnationer av tillfälliga stallar för tävling. Detta borgar för att vi har kompetent och erfaren personal på plats under monteringen och som ni kan rådfråga om allt som gäller boxar och uppställning. Vi kan hjälpa er att utforma uppstallningen om ni behöver hjälp med detta.